10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau

Autor: Dr. Lillian Glass
Editura: Trei
Categorie: Psihologie
Produs: 10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau
ID produs: 9786064003744

10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau de Dr. Lillian Glass – Descriere

Un barbat de varsta mijlocie se blocheaza intr-un loc de munca nesatisfacator si tot ce-i vine in minte sunt cuvintele fostei invatatoare: „Nu se va alege nimic de tine”. O tanara apeleaza la terapie din cauza unei anorexii – totul a pornit de la vorbele unei amice din copilarie, care o facea „vaca grasa”. O adolescenta se sinucide pentru ca nu mai rezista sa fie constant hartuita de catre colegi.
Ce poti sa faci cu mesajele otravite care raman gravate in psihicul tau si iti afecteaza respectul de sine? Cum reactionezi la „oamenii toxici” care improasca mesaje negative si iti fac viata un calvar? Mai intai, sustine Lillian Glass, trebuie sa detectezi tiparul in care se incadreaza cel ce-ti otraveste viata – si aici cartea iti ofera nu mai putin de 30 de tipologii de „oameni toxici” – de la „Narcisist” si „Lingusitorul Toxic” la „Carpa Plangareata” si „Iuda Zambitoare”. Pornind de aici, vei putea combina cu succes cele 10 tehnici detaliate in aceasta carte, pentru te tortura mai putin si pentru a-ti usura din stres si deprimare. Descopera, asadar, cele mai eficiente strategii de „detoxifiere” a relatiilor (de la umor si oglindire la deconectare si confruntarea directa) si vei avea nu doar sansa de a scapa de gandurile negre si durerile de stomac, dar si de a revitaliza relatiile cu oamenii toxici si de a sti cand e cazul sa rupi irevocabil acele legaturi.
Lillian Glass, specialista americana in psihologia comunicarii si a comportamentului uman, a impus in limbajul cotidian sintagma de „oameni toxici”. A consiliat numeroase personalitati, printre care Dustin Hoffman, Melanie Griffith si Will Smith, si a fost tradusa la Ed. Trei cu bestsellerul Ba nu, ba da! Cum sa punem capat lipsei de comunicare dintre el si ea (2017).CuprinsIntroducereCapitolul 1.
Exista o persoana toxica in viata ta? Capitolul 2. Comportamentul toxic Capitolul 3. Ce ii face pe oamenii toxici sa se comporte in acest fel? Capitolul 4.
Identificarea oamenilor toxici din viata ta Capitolul 5. Cele treizeci de tipuri de terori toxiceCapitolul 6. Zece tehnici pentru gestionarea relatiei cu oamenii toxici Capitolul 7.
Tehnici pentru fiecare tip de teroare toxicaCapitolul 8. Alegerea unei tehnici in functie de rolul persoanei toxice in viata ta Capitolul 9. Gestionarea furiei si durerii generate de o relatie toxica Capitolul 10.
Importanta sinelui exterior: inventarul imaginii toxice Capitolul 11. Revitalizarea relatiei toxiceCapitolul 12. Viata ta merge inainteHaideti sa fim invingatori!BibliografieMultumiri

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dr. Lillian Glass

Carti Editura TREI

Carti din categoria Psihologie

One thought on “10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau de Dr. Lillian Glass

  1. Este cartea 10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau de Dr. Lillian Glass într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *