100 De Lucruri Despre Corpul Uman

Autor: Alex Frith, Minna Lacey, Jonathan Melmoth, Matthew Oldham
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: 100 De Lucruri Despre Corpul Uman
ID produs: 9786063332098

100 De Lucruri Despre Corpul Uman de Alex Frith, Minna Lacey, Jonathan Melmoth, Matthew Oldham – Descriere

Carte castigatoare a premiului Sainsbury’s Children’s Book Awards 2017, la categoria Invatare & dezvoltareTitlu contine informatii si infografice color si exact 100 de topicuri despre corpul uman. O carte de referinta care poate fi folosita atat la scoala, cat si acasa, fiind si un extraordinar indrumar de cultura generala.Autori: Alex Frith, Minna Lacey, Jonathan Melmoth, Matthew Oldham- Parul tau poate sustine o armata – Pilulele care ucid bacterii pot crea superbacterii mortale – Dintii sunt mai duri decat restul oaselor – Cand cresti, scheletul pierde 94 de oase – Muschii degetelor sunt in brat – Ai doua feluri de lacrimi – In fiecare minut iti trec prin inima pana la 30 de trilioane de celule rosii- Multi oameni viseaza pana la doua ore pe noapte – Mii de acarieni traiesc in plelea de pe fata ta

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alex Frith

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “100 De Lucruri Despre Corpul Uman de Alex Frith, Minna Lacey, Jonathan Melmoth, Matthew Oldham

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea 100 De Lucruri Despre Corpul Uman de Alex Frith? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *