150 de activitati Montessori pentru acasa

Autor: Sylvie D`Esclaibes, Noemie D’Esclaibes
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: 150 de activitati Montessori pentru acasa
ID produs: 9786063330100

150 de activitati Montessori pentru acasa de Sylvie D`Esclaibes, Noemie D’Esclaibes – Descriere

Prin intermediul celor 150 de activitati propuse, autoarele ofera parintilor interesati si cadrelor didactice un adevarat ghid care ajuta la dezvoltare autonomiei, a increderii in sine, a independentei si a concentrarii, calitati fundamentale pentru copil si pentru adultul de maine.Pregatirea, aranjarea si prezentarea tuturor acestor activitati vor starni curiozitatea si imaginatia copiilor si vor contribui la dezvoltarea completa si armonioasa a acestora.Potrivit Mariei Montessori, fiecare copil este unic, are propria personalitate, propriul ritm de viata, propriile calitati si eventuale dificultati si parcurge mai multe perioade sensibile. Acestea nu pot fi amanate sau prelungite. Odata ce perioada sensibila trece, achizitia respectiva devine mult mai dificila: „Cand copilul nu reuseste sa obtina in perioada sa sensibila rezultatele asteptate, sansa unei dobandiri naturale este pierduta pentru totdeauna”.Nu trebuie sa uitati ca pedagogia Montessori nu este o simpla pedagogie, ci o filosofie de viata! Sylvie dEsclaibes este fonadatorea si directoarea singului liceu Montessori din Franta.
A intemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori, care ofera acest tip de educatie pentru toate varstele. Este fondatoarea scolilor Montessori Athena, consultant pentru infiintarea de scoli sic rese peste tot in lume, autoare a numeroase lucrari de pedagogie si detinatoarea unui blog.Noemie dEsclaibes este directoarea Scolii Monetssori din Bordeaux.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sylvie D`Esclaibes

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “150 de activitati Montessori pentru acasa de Sylvie D`Esclaibes, Noemie D’Esclaibes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *