1 / 2

2 / 2Autor: Alin Tomozei
Editura: ATOM
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: 1965 – Crima care a zguduit Ploiestiul
ID produs: 4444000081007

1965 – Crima care a zguduit Ploiestiul de Alin Tomozei – Descriere

“Cartea lui Alin Tomozei este, fara tagada, una dintre primele si cele mai relevante marturii si analize a lumii ploiestene din primele doua decenii de la instaurarea comunismului. Cititorul se va trezi pus in fata unei veritabile radiografii a ,,nasterii lumii noi” si va afla cum s-a edificat o intreprindere fanion a industriei constructoare de utilaj petrolier – Uzina 1 Mai care, timp de mai bine de patru decenii, a asigurat faima Romanei si a orasului Ploiesti in lume. Nu in ultimul rand, cartea este un document care clarifica, pe baza documentelor de la CNSAS, disparitia tragica a inginerului Dimitrie Tomozei, directorul Uzinei 1 Mai, asasinat de catre Securitate.
Asadar, va invit sa parcurgeti o inedita carte document despre crimele Securitatii de la Ploiesti si dramele provocate de catre aceasta institutie de trista amintire.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alin Tomozei

Carti Editura ATOM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “1965 – Crima care a zguduit Ploiestiul de Alin Tomozei

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea 1965 – Crima care a zguduit Ploiestiul de Alin Tomozei? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *