1 / 2

2 / 2Autor: Meb Keflezighi
Editura: Pilot Books
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: 26 de maratoane
ID produs: 9786069484326

26 de maratoane de Meb Keflezighi – Descriere

Castigator al patru medalii olimpice, Meb Keflezighi dezvaluie in aceasta carte lectiile pe care le-a invatat din fiecare din cele 26 de maratoane pe care le-a alergat in intreaga lui cariera. Meb este prima persoana din istorie care a castigat maratonul din Boston, cel din New York, dar si pe cel olimpic. 26 de maratoane pune la dispozitie tuturor celor pasionati de alergare sfaturile lui Meb despre viata, familie, identitate si credinta, alaturi de cele despre alergare, antrenament si nutritie.
In egala masura o lectura inspirationala si practica, 26 de maratoane ofera o privire din interior asupra vietii si carierei de succes a unuia din cei mai mari alergatori contemporani. 26 de maratoane ofera o perspectiva excelenta asupra succeselor si esecurilor unui maratonist, dar si sfaturi despre felul in care sa ne raportam la ele. Dupa cum arata Meb, invatand sa depasim aceste experiente devenim niste oameni mai buni.
Eliud Kipchoge, detinator al recordului mondial la maraton si castigator al medaliei de aur la Maratonul Olimpic 2016 26 de maratoane a lui Meb este precum un cufar plin de povesti inspirationale care aduc o privire in spatele bucuriilor si obstacolelor mentale si fizice ale unui alergator de elita. Sfaturile lui despre antrenamente, despre recuperarea dupa accidentari si revenirea din situatii dificile sunt nepretuite pentru oricine. Shalane Flanagan, castigatoarea Maratonului New York 2017 Cred ca doar oamenii care au trecut cu adevarat prin experienta sportului sunt capabili sa inteleaga ca esecul este esential.
Povestea lui Meb este atat de frumoasa pentru ca este 100% umana si ne invata nu doar cum sa abordam sportul, ci viata in sine. Radu Restivan, fondator 321sport #RunningCulture

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Meb Keflezighi

Carti Editura PILOT BOOKS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.