26 Kisses si un Happy-end

Autor: Anna Michels
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: 26 Kisses si un Happy-end
ID produs: 9786068754246

26 Kisses si un Happy-end de Anna Michels – Descriere

In viata e mai important sa te reinventezi decat sa cauti sa te refaci.Cu un stil care aminteste de Morgan Matson, acest debut amuzant si induiosator prezinta misiunea de-o vara a unei fete de a saruta cate un baiat al carui nume incepe cu fiecare litera a alfabetului. Totul in incercarea de a-l uita pe fostul ei iubit.Veda nu se gandea ca exact la inceputul verii va fi parasita de iubitul ei. Se simte umilita si indurerata.
Asa ca porneste in misiunea vietii ei: sa-si petreaca vara incercand sa-l uite pe Mark. Provocata de prietena ei cea mai buna, decide sa se sarute cu douazeci si sase de baieti cu douazeci si sase de nume diferite – cate unul pentru fiecare litera a alfabetului.Fie ca se afla in mijlocul parcului de distractii, fie printre dunele lacului Michigan, Veda profita de orice oportunitate pentru a aduna sarutari (si baieti) pentru lista ei, si, in curand, suferinta cauzata de despartire incepe sa scada in intensitate. Chiar cand credea ca a deslusit toata treaba cu sarutarile, Veda il inalneste pe EL, cel care ii va da lumea peste cap.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Anna Michels

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “26 Kisses si un Happy-end de Anna Michels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *