69 de poeme de dragoste - Audiobook

Autor: Leonard Ancuta
Editura: Leonard Ancuta
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: 69 de poeme de dragoste – Audiobook
ID produs: 9786068739762

69 de poeme de dragoste – Audiobook de Leonard Ancuta – Descriere

„Respirari de dragoste. Nu respirari de poet, ci de om indragostit. Si despre dragoste nu se poate vorbi.
Despre dragoste se tace, se simte. Ii prinzi ritmul, te misti odata cu ea. E tot ce ramane dupa ce nu mai suntem.” (Leonard Ancuta)„Pentru Leonard Ancuta, poezia (..) e jubilatorie si efervescenta, ba chiar intr-atat incat are tupeul sa edifice noi «mituri ale dragostei noastre», sa propuna poeme de dragoste care sa devina definitiile din Wikipedia ale intrarii «iubire», sa conecteze noi «rugaciuni si blesteme pentru indragostiti».
Cu alte cuvinte, poetul are tupeul nemarginit sa aiba incredere in poezie.” (Radu Vancu)Cele 69 de poeme de dragoste ale lui Leonard Ancuta, va sunt oferite de ACT si Politon in format audio.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Leonard Ancuta

Carti Editura LEONARD ANCUTA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “69 de poeme de dragoste – Audiobook de Leonard Ancuta

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea 69 de poeme de dragoste – Audiobook de Leonard Ancuta? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *