1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Otilia Cazimir
Editura: Polirom
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: A murit Luchi…
ID produs: 9789734673681

A murit Luchi… de Otilia Cazimir – Descriere

Avem cu totii carti care ne-au marcat copilaria. Pentru cei mai multi dintre parintii de astazi, A murit Luchi… e una dintre acestea.
Iar daca unii nu au descoperit-o cu ani in urma, acum au prilejul sa o citeasca si sa se minuneze ca niste copii, alaturi de copiii lor. A murit Luchi… este povestea copilariei unei fetite aflate in fata unui moment important din viata sa, inceperea scolii. Ea este eroina unor intimplari hazlii, dar si emotionante, petrecute in vechiul tirg al Iasului, dar care contureaza acel univers idilic propriu fiecarui copil.
Dornica sa mearga la scoala, Luchi isi va da seama inca din prima zi ca lumea sa, plina de „mistere si minunatii”, este pe cale sa fie uitata, ea insasi transformindu-se intr-o eleva cuminte si ordonata, pe nume… Casian Alexandra.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Otilia Cazimir

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “A murit Luchi… de Otilia Cazimir

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea A murit Luchi… de Otilia Cazimir? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *