A sasea extinctie

Autor: Elizabeth Kolbert
Editura: Litera
Categorie: Natura si mediu
Produs: A sasea extinctie
ID produs: 9786063310010

A sasea extinctie de Elizabeth Kolbert – Descriere

In ultimele 500 de milioane de ani, au existat cinci extinctii in masa, cand diversitatea vietii pe Pamant a scazut brusc si in mod dramatic. Oamenii de stiinta din toata lumea monitorizeaza in prezent cea de a sasea extinctie, despre care s-a spus ca va fi cea mai devastatoare de la impactul asteroidului care a dus la disparitia dinozaurilor. De data aceasta, cataclismul suntem noi.
Intr-un stil care este, in acelasi timp, sincer, amuzant si plin de informatii, Elizabeth Kolbert ne explica de ce si cum au alterat oamenii viata pe planeta Pamant, intr-un mod in care nu a mai facut-o nici o alta specie. Impletind date obtinute in urma unor studii multidisciplinare, descrieri ale speciilor fascinante care au disparut candva si istoria extinctiei ca un concept de sine statator, Kolbert ne ofera o relatare emotionanta si exhaustiva a disparitiilor care au loc chiar sub ochii nostri, demonstrandu-ne ca a sasea extinctie este foarte probabil sa devina cea mai importanta mostenire pe care o va lasa omenirea, fortandu-ne sa regandim problema fundamentala despre ceea ce inseamna sa fii om.Elizabeth Kolbert este jurnalista si scriitoare americana, profesoara la Williams College. A devenit cunoscuta odata cu aparitia cartii ei din 2006, Field Notes from a Catastrophe, fiind un observator atent si un comentator cu experienta al problemelor de mediu pentru revista The New Yorker.
A primit Premiul Pulitzer pentru Nonfictiune in 2015, pentru cartea A sasea extinctie: O istorie nenaturala a Pamantului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Elizabeth Kolbert

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Natura si mediu

One thought on “A sasea extinctie de Elizabeth Kolbert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *