Abundenta acum

Autor: Lisa Nichols, Janet Switzer
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Abundenta acum
ID produs: 9786063800269

Abundenta acum de Lisa Nichols, Janet Switzer – Descriere

Povestea Lisei poate fi povestea oricaruia dintre noi. Un moment de cumpana din viata ei a determinat-o sa-si reevalueze fundamental felul de a gandi. Atunci, a decis ca poate, trebuie si vrea sa isi ofere sansa unei vieti nu numai satisfacatoare, dar abundente si fericite.
Pas cu pas, printr-o cautare profunda si ferventa, a gasit in ea insasi raspunsurile si solutiile care au condus-o catre fericire. in decurs de cativa ani, viata ei s-a schimbat la 180 de grade, trecand de la disperare, umilinta si suferinta, la abundenta, constientizare a valorii de sine si asumare a propriei misiuni in viata: aceea de a-i ajuta si pe altii sa isi gaseasca scopul personal si sa ajunga la implinirea la care au visat dintotdeauna.O prezenta mult indragita la celebrul The Oprah Winfrey Show, Lisa vrea sa ai acces la viata pe care ti-o doresti chiar ACUM. Citind aceasta carte, vei descoperi:
Tehnici pentru a-ti dezvolta sinele si un set personal de competente si abilitati necesare pentru a-ti transforma visurile in realitate;
Strategii pas cu pas pentru a atrage relatia dorita sau pentru a-ti imbunatati relatiile deja existente si sansa unor legaturi pline de iubire, care te vor dezvolta ca fiinta umana;
Strategii pentru a-ti crea o viata prospera din punct de vedere financiar si pentru a atrage acele situatii favorabile care iti vor permite sa-ti construiesti cariera.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lisa Nichols

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Abundenta acum de Lisa Nichols, Janet Switzer

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Abundenta acum de Lisa Nichols? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *