Acasa

Autor: Radu Ciorniciuc
Categorie: Arta, arhitectura
Produs: Acasa
ID produs: 9789730255164

Acasa de Radu Ciorniciuc – Descriere

De la viata in salbaticie la cea de premianti scolari!Peste jumatate dintre copiii din Romania (51%) merg la culcare flamanzi, din cauza saraciei care le limiteaza dreptul la crestere si dezvoltare fizica normala, arata un studiu realizat de World Vision Romania in 2016. Unsprezece dintre ei au crescut izolati de societate, in salbaticia Parcului National Vacaresti. Acum, isi prezinta povestea intr-o carte care include fotografii realizate de ei in documentarea propriei tranzitii la viata de premianti scolari.In vara anului 2016, doi reporteri de la Casa Jurnalistului au inceput un reportaj despre Delta Vacaresti, cel mai mare parc natural urban din Europa Continentala.
Aici, intr-o baraca improvizata, traia familia Enache – 16 oameni, dintre care 11 copii – izolata in inima Bucurestiului, fara acces la utilitati, educatie sau medici. Reporterii au sfarsit prin a derula o documentare pentru un film de lung metraj si un proiect social care a strans in jurul copiilor nenumarati voluntari si organizatii umanitare.Cartea „Acasa”, pe baza careia se realizeaza si un film documentar, este deopotriva un produs jurnalistic, artistic si social. Cuprinde un text documentat pe parcursului unui an despre povestea iesita din comun a familiei Enache si o selectie de fotografii realizate de copii si de echipa de reporteri care le-a fost alaturi, prezentate sub forma unui album cu un design special.
Profiturile incasate din vanzarea cartii vor fi directionate catre organizatia care administreaza fondurile pentru proiectul social Acasa, pentru sustinerea noii vieti a copiilor.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radu Ciorniciuc

Carti din categoria Arta, arhitectura

One thought on “Acasa de Radu Ciorniciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *