Acasa este acolo unde exista tot ce iubesti

Autor: Heidi Howarth, Daniel Howarth
Editura: Aramis
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Acasa este acolo unde exista tot ce iubesti
ID produs: 9786060090892

Acasa este acolo unde exista tot ce iubesti de Heidi Howarth, Daniel Howarth – Descriere

Robotel a dormit foarte mult timp. Descoperit si trezit din somnul lui, constata ca a nimerit intr-un alt timp si intr-un loc de care nu-si poate aduce aminte – o vegetatie luxurianta intr-un peisaj minunat. Un pericol ingrozitor ameninta padurea si numai el are puterea sa salveze animalele.
Acestea au nevoie de el, dar totodata se si tem de el.Cum te simti intr-un loc caruia nu-i apartii si unde nu mai e nimeni ca tine? Te poti bizui pe bunatatea celorlalti si astfel poti gasi nu numai prieteni noi, dar poti avea si sansa unui nou inceput si chiar a unei familii noi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Heidi Howarth

Carti Editura ARAMIS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Acasa este acolo unde exista tot ce iubesti de Heidi Howarth, Daniel Howarth

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Acasa este acolo unde exista tot ce iubesti de Heidi Howarth? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *