Actionati si ganditi ca un lider

Autor: Herminia Ibarra
Editura: Niculescu
Categorie: Business si economie
Produs: Actionati si ganditi ca un lider
ID produs: 9786063800016

Actionati si ganditi ca un lider de Herminia Ibarra – Descriere

„In aceasta carte, Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune, abordand teme precum conducerea, identitatea si schimbarea. Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru cei care vor sa devina lideri.” SUSAN P.
PETERS, vicepresedinte, Resurse Umane, GE„Actionati si ganditi ca un lider ofera sfaturi practice si utile privind modul in care ar trebui sa atingem cel mai greu obiectiv: sa ne schimbam pe noi insine. ”LINDA A. HILL, profesor de Administrarea Afacerilor, Harvard Business School„Aceasta carte este scrisa inteligent, stimuland gandirea celor ce vor cu adevarat sa iasa in evidenta si sa actioneze in calitate de lideri, lucruri de care nu credeau ca sunt capabili pana acum.
” PAUL POLMAN, director general, Unilever„Pentru a fi un lider mai bun, trebuie mai intai «sa actionati, si apoi sa ganditi». Cititi aceasta carte pentru a descoperi viziunea moderna si originala a autoarei despre ce inseamna un lider de succes. ” CHARLOTTE BEERS, fost director general, Ogilvy & Mather

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Herminia Ibarra

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Actionati si ganditi ca un lider de Herminia Ibarra

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Actionati si ganditi ca un lider de Herminia Ibarra? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *