Acvila Legiunii a IX- a

Autor: Rosemary Sutcliff
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Acvila Legiunii a IX- a
ID produs: 9786063323591

Acvila Legiunii a IX- a de Rosemary Sutcliff – Descriere

In preajma anului 117 d. Hr. Legiunea a IX-a a armatei romane s-a indreptat spre nordul Britaniei, pentru a stavili revolta triburilor caledoniene, si de atunci nu a mai fost vazuta.
Patru mii de oameni au disparut fara urma, iar stindardul lor s-a pierdut. Este o enigma pe care nimeni nu a descifrat-o vreodata. Tanarul Marcus porneste in cautarea tatalui sau, legat imperial si conducatorul acestei legiuni, iar calatoria lui este atat de primejdioasa, incat nimeni nu crede ca se va mai intoarce.Un roman plin de mister si de aventura, pentru toti copiii pasionati de istoria mai putin cunoscuta a invincibilei armate romane! Acvila Legiunii a IX- a este considerat unul dintre cele mai bune romane pentru copii ale secolului XX si a fost vandut in peste un milion de exemplare in toata lumea.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Rosemary Sutcliff

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Acvila Legiunii a IX- a de Rosemary Sutcliff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *