Adele

Autor: Sean Smith
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Adele
ID produs: 9786064400390

Adele de Sean Smith – Descriere

Britanicul SEAN SMITH este cunoscut drept biograful celebritatilor. Robbie Williams, Kate Middleton, Kylie Minogue, Justin Timberlake, Britney Spears, Victoria Beckham, Jennifer Aniston si Kim Kardashian sunt doar cateva dintre vedetele carora le-a dedicat biografii meticulos documentate si foarte bine primite de public. Cinci dintre cartile sale au fost bestselleruri Sunday Times.
Filmul Magic Beyond Words: The J. K. Rowling Story are la baza volumul pe care l-a consacrat autoarei fenomenului Harry Potter.
Publicatia britanica The Independent l-a numit „cronicarul neinfricat“.Adele ajunge la inimile a milioane de oameni care-i iubesc muzica si care impartasesc emotia sincera si autentica pe care o daruieste prin cantecele sale. Intr-o epoca plina de cinism, Adele este un fenomen.Realizand o munca sustinuta de investigare si o serie de interviuri cu persoane care o cunosc indeaproape pe tanara artista, renumitul biograf si autor de bestselleruri Sean Smith dezvaluie faptul ca Adele nu este doar superstarul pe care credem ca il cunoastem atat de bine.Smith prezinta cititorilor povestea relatiilor complexe din familia lui Adele: esecul relatiei sentimentale dintre parintii sai, tristetea sfasietoare care a coplesit-o la moartea bunicului si viitorul incert intr-o suburbie ravasita de comportamentul dur al gastilor din sudul Londrei.„O lectura captivata de la prima pana la ultima pagina, care surprinde cu maiestrie multiplele fatete ale personalitatii artistei si, de aceea, ar trebui sa fie pe placul oricui este interesat cat de putin de fenomenul Adele sau de industria muzicala.“THE NEWS ON SUNDAYCalda, sincera, amuzanta, exact ca Adele. Astfel poate fi caracterizata biografia pe care Sean Smith a dedicat o celei mai stralucitoare voci feminine a momentului.
Pornind de la amintiri ale parintilor, profesorilor si colegilor de scoala, dar si de la declaratii pertinente ale celor care fac legea in industria muzicala internationala, Sean Smith reuseste sa realizeze un portret complex, plin de farmec si culoare al interpretei, compozitoarei, textierei, fiicei, nepoatei, mamei si iubitei care este Adele.Fara a cadea in capcana unui suvoi de elogii exagerate, biograful evoca momente importante din viata personala si cariera artistei, prezentandu-i cu minutiozitate si sinceritate reusitele, dar si esecurile. Cine sunt cei care au sprijinit-o neconditionat, dar si cei care i-au pus bete in roate? Cine sunt cei care au dezamagit-o si i-au frant inima? Cine sunt artistii care i-au marcat destinul? Cat de aproape a fost de a avea soarta nefericita a lui Amy Winehouse? Ce o inspira sa compuna? Iata doar cateva dintre intrebarile la care biograful Sean Smith ofera raspunsuri surprinzatoare.Unul dintre cei mai apreciati biografi ai momentului, Sean Smith izbuteste sa nu se lase strivit de personalitatea coplesitoare a subiectului sau, caruia ii creioneaza un portret plin de duiosie, adesea amuzant, dar intotdeauna cuceritor. Surprinzator pentru unii dintre cititori, Smith nu ezita sa faca frecvent comparatii intre Adele, Amy Winehoue, Katie Melua si… Kim Kardashian.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sean Smith

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Adele de Sean Smith

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *