Adunarea umbrelor

Autor: V. E. Schwab
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Adunarea umbrelor
ID produs: 9786064301895

Adunarea umbrelor de V. E. Schwab – Descriere

„E ca o dependenta!“Entertainment Weekly„De citit pe nerasuflate!“NPRAu trecut patru luni de cand Kell a intrat in posesia pietrei negre, de cand a cunoscut-o pe Lila, de cand i-a infrant pe gemenii Dane. Totul pare ca a revenit la normal, dar Kell se simte vinovat si bantuit de cosmaruri rau-prevestitoare. In jurul lui, intreaga Londra Rosie se pregateste de Jocurile Elementelor – o competitie interna]ionala de magie, menita sa intareasca legaturile intre statele vecine.Dar in acest timp, o alta Londra e gata sa revina la viata, iar cei crezuti disparuti pentru totdeauna sunt pe cale sa se intoarca.
Pana la urma, o umbra care se stinge noaptea reapare dimineata, iar daca o Londra se ridica din nou din umbre, o alta trebuie sa cada in locul ei.„Plin de magie, intrigi si inselaciuni, chiar cateva aventuri cu pirati, acest roman va fermeca deopotriva tinerii si adultii pasionati de fantasy.“Booklist

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de V. E. Schwab

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Adunarea umbrelor de V. E. Schwab

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Adunarea umbrelor de V. E. Schwab? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *