Ai tot ce-ti trebuie

Autor: Gerad Kite
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ai tot ce-ti trebuie
ID produs: 9786063800405

Ai tot ce-ti trebuie de Gerad Kite – Descriere

„Printre cele mai bune 6 carti motivationale ale anului 2016.” Daily Telegraph„Gerad Kite este o persoana cu totul deosebita. Daca lumea ar afla si ar intelege ceea ce stie el ar fi un lucru extraordinar.” Chris Evans, actor„Kite le ofera pacientilor sai un dar pe care acestia il pierdusera, fara sa-si dea seama de aceasta pierdere. Este vorba de acel sentiment al «unitatii paradisiace a fiintei» cu care ne nastem, dar pe care ulterior il pierdem pe drumul vietii.” Daily Telegraph„Gerad si traditia filozofica a Acupuncturii Celor Cinci Elemente ma ajuta sa inteleg cu adevarat ce inseamna sa traiesti in secolul 21 pe aceasta planeta…
Si cum sa treci prin aceasta experienta si sa te bucuri de ea!” Ed O’Brien, membru al trupei Radiohead„Beneficiez de ajutorul lui Gerad de peste 15 ani. Mi s-au intamplat multe lucruri in acest rastimp, pe plan personal, profesional, fizic si emotional. in incercarile grele ale vietii, cuvintele lui pline de intelepciune m-au calauzit in permanenta.
Ceea ce imi spunea mereu era faptul ca sunt bine – am fost dintotdeauna bine si voi fi intotdeauna bine. Stim cu totii ca uneori gandurile pot fi distructive si ca un ego exacerbat poate fi o mare pacoste, insa cateodata avem nevoie ca cineva sa ne aminteasca de ceea ce este real. Gerad a scris, in sfarsit, cartea de fata care ne arata tocmai acest lucru.” Melanie Chisholm (Mel C), fosta componenta a trupei Spice Girls„Filozofia simpla si clara a lui Gerad reprezinta «un card de eliberare din inchisoare» pentru aceia dintre noi care suntem prizonierii propriilor noastre ganduri.” Kirsty Gallacher, prezentatoare TV„La temelia filozofiei lui Gerad Kite sta convingerea lui ferma ca avem nevoie sa reintram in armonie cu ciclul natural al corpului uman.
Doar atunci vom descoperi adevarata cale spre sanatate si fericire.” Daily Mail, cartea saptamanii, ianuarie 2016

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gerad Kite

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ai tot ce-ti trebuie de Gerad Kite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *