Al zecelea om

Autor: Graham Greene
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Al zecelea om
ID produs: 9786063324543

Al zecelea om de Graham Greene – Descriere

„Natura umana nu functioneaza in alb si negru, ci in gri si negru.” „Graham Greene este un scriitor cu totul aparte
. El va ramane in istoria literara drept cronicarul definitiv al constiintei si al nelinistii existentiale a secolului al XX-lea.” – (William Golding, Enciclopedia scriitorilor britanici)„Daca ar fi trait sa vada cel de al Doilea Razboi Mondial, Edgar Allan Poe ar fi scris o astfel de carte. O intriga palpitanta, care abordeaza chestiuni morale majore intr-o nota minora, asa cum se intampla de obicei in povestiri
Si totusi, Al zecelea om ne intriga pentru ca pune intrebari dificile despre responsabilitate, curaj, vinovatie si iubire, despre optiunile posibile atunci cand ne confruntam cu raul absurd, despre virtutea care apare intotdeauna cand te astepti mai putin, nu pe drumul mare, ci pe cai laturalnice.” – (People) Clasici moderni Litera pune laolalta scriitori moderni ale caror opere au devenit deja repere clasice.
Cele mai importante, mai provocatoare, mai emotionante, mai revolutionare opere din ultimii 125 de ani – carti care vor continua sa fie citite de la o generatie la alta.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Graham Greene

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Al zecelea om de Graham Greene

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Al zecelea om de Graham Greene? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *