Alb infinit

Autor: Ken Follett
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Alb infinit
ID produs: 9786060060192

Alb infinit de Ken Follett – Descriere

Un tehnician de laborator cu ochii insangerati. Douasprezece eprubete cu un virus mortal disparute. Toni Gallo, directoarea de securitate a unei firme de cercetari medicale din Scotia, stie ca are probleme, dar nici nu banuieste cosmarul care o asteapta.
In Ajunul Craciunului, in timp ce o furtuna de zapada matura nordul Scotiei, mai multe persoane, printre care si Toni, se intalnesc intr-o casa izolata. Cu totii au cate ceva de castigat sau de pierdut de pe urma medicamentului descoperit pentru a combate virusul. Pe masura ce furtuna se inteteste, reactiile emotionale – gelozii, neincredere, atractie sexuala, rivalitati – se intensifica, secrete disperate ies la suprafata, apar tradatori ascunsi si eroi neasteptati.
Dincolo de fictiune, povestea este plauzibils si infricosator de posibila in epoca actuala a terorismului sub multiplele lui forme.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ken Follett

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Alb infinit de Ken Follett

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *