1 / 2

2 / 2Autor: Doru Cica
Editura: Stylished
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Alchimistul din tine
ID produs: 9786069092040

Alchimistul din tine de Doru Cica – Descriere

In primul capitol va prezint, intr-o maniera simpla, nedogmatica si complet lipsita de frivolitati filosofice sau religioase, structura omului. In capitolul al doilea ne ocupam de mecanismele durerii, traumelor si imbolnavirii. Capitolul al treilea este dedicat analizei cauzelor durerilor si bolilor in functie de locul manifestarii, incepand de la varfurile picioarelor si pana in varful capului.
In fine, ultimul capitol este dedicat tehnicilor de autotratament/tratament pe care le poate aplica ORICINE, fara cursuri, initieri, vraci, samani, preoti etc.Va doresc lectura placuta si mai ales sa lucrati cu sarguinta pentru propria vindecare si apoi, daca simtiti chemarea, pentru bunastarea altor oameni!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Doru Cica

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Alchimistul din tine de Doru Cica

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Alchimistul din tine de Doru Cica? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *