Alege-te pe tine insuti - Audiobook

Autor: James Altucher
Editura: James Altucher
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Alege-te pe tine insuti – Audiobook
ID produs: 9786068637785

Alege-te pe tine insuti – Audiobook de James Altucher – Descriere

James Altucher se declara mandru de povestile narate in aceasta carte audio, declarand ca este cea mai buna carte scrisa de el. Aveti posibilitatea de a descarca acest material audio in limba romana, in lectura actorului Cosmin Sofron.Povestile ce se regasesc in acest audiobook sunt parte din experientele autorului. Altucher spune ca a invatat enorm despre esec.
„Inveti atat de multe, incat ai speranta ca ai sa gasesti niste modalitati sa depasesti acele esecuri si sa le lasi in urma.”Autorul este de parere ca daca voi nu va alegeti pe voi insiva, atunci altcineva are s-o faca, iar rezultatul nu va fi unul placut. „Daca nu traiesti in lumea alegerilor, traiesti in cea a scuzelor.”James Altucher: „Cand viata se intampla, si e vina ta, si nu e vina ta.”Iata o poveste din acest audiobook:„Cum sa eviti moarteaTata a suferit o depresie si incepea sa planga la cumparaturi, sa planga la sedintele cu parintii, sa planga in timp ce juca sah cu mine, sa planga la serviciu, sa planga tot timpul. In 1970 infiintase o companie, si aceasta a fost listata la bursa in 1984, daca nu ma insel.
In ziua in care compania a fost listata, el avea pe hartie o avere de cinci milioane de dolari. Un an si ceva mai tarziu, nu mai avea un ban, si compania a dat faliment.Parintii mei au cumparat o casa, dar apoi nu si-au mai permis sa plateasca, asa ca era ridicata doar pe jumatate. Toate celelalte case pareau pline cu oameni fericiti, copii, masini, peluze dragute, si apoi vedeai casa asta in mijloc, ridicata pe jumatate si care se degrada.
O achizitionasera, dar n-o cumparasera. Erau implicati avocati.Apoi noua companie la care s-a angajat l-a concediat, si a primit bani din asigurarile de sanatate pentru a-i acoperi un procent din salariu. Oficial, l-au concediat pentru «motive care tin de sanatatea mentala».
Cand am castigat pentru prima data o gramada de bani, m-am simtit ca si cum urma sa scap de blestemul lui. Aveam bani, asa ca ma simteam realizat personal. Asta era tot.
Terminasem! Reusisem! Am cumparat o casa mare. Am cheltuit o gramada de bani. Am cumparat si alte lucruri.
O multime de alte lucruri. Ma simteam ca si cum as fi fost nemuritor.Tata a venit la noua casa in timp ce era in constructie. I-a spus constructorului ca avem nevoie de un aparat cu jet puternic de apa pentru fiecare toaleta. Am montat asa ceva la toaleta din camera de oaspeti, ca s-o poata utiliza mereu si sa aiba impresia ca a contribuit si el cu ceva.Apoi am trecut si eu prin ce trecuse el. N-am putut sa scap de blestemul lui. Eu eram el. El facuse bani si-i pierduse pe toti, si nu mai era nici pe jumatate cel care fusese inainte. Eu facusem bani, ii pierdusem pe toti si nu mai eram nici o fractiune din cel care fusesem inainte. El divortase de prima sotie. Am divortat si eu.Cand eram un pusti, lucram in biroul lui din…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de James Altucher

Carti Editura JAMES ALTUCHER

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Alege-te pe tine insuti – Audiobook de James Altucher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *