Alimentatia taoista in medicina chineza

Autor: Annarita Aiuto
Editura: Polirom
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Alimentatia taoista in medicina chineza
ID produs: 9789734662197

Alimentatia taoista in medicina chineza de Annarita Aiuto – Descriere

Traim intr-o epoca obsedata de diete, in care medicii si oamenii de stiinta, celebritatile si industria alimentara ne bombardeaza zilnic cu informatii legate de ceea ce mincam. Regimul nostru se bazeaza pe un set de reguli care stabilesc numarul de calorii pe care trebuie sa le consumam si alimentele „obligatorii” ca sa slabim sau sa raminem tineri. Spre deosebire de aceste diete universale, alimentatia taoista considera ca nu exista un regim unic potrivit pentru toata lumea si ca organismul nostru ne indica exact alimentele de care are nevoie.
Cartea va arata cum actioneaza diferitele alimente si va propune mai multe ghiduri de nutritie, dar va ajuta de asemenea sa intelegeti de ce sinteti atrasi irezistibil de anumite alimente si daca mincarurile preferate raspund cu adevarat necesitatilor corpului vostru. Astfel, veti putea sa va stabiliti singuri o dieta adecvata pentru a fi mereu sanatosi si plini de vitalitate.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Annarita Aiuto

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Alimentatia taoista in medicina chineza de Annarita Aiuto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *