1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Editura: Quickdata Publishing
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Almanahe.mic: Cartea
ID produs: 9789730268768

Almanahe.mic: Cartea – Descriere

Nascuta in 2013, almanahe.mic este o comunitate online stransa in jurul unei pagini de Facebook cu 33.800 de fani. Almanahe.mic este o pagina de „comedie vizuala”, care ilustreaza literal expresii din limba romana. Cu o comunitate de fani foarte loiali, pagina a fost apreciata si de publicatii cunoscute precum: „Interpretari la care nu te-ai fi gandit pentru vorbe si obiecte banale” – playtech.ro „Umor si folclor pe Facebook” – Mixtopia „Almanahe.mic are rolul de a relaxa lumea printr-un anumit tip de umor” – Feeder „bazarul vizual al limbii romanesti” – Sub 25 „un bogat proiect de ilustratie, venit ca o completare vizuala la dulcele grai romanesc” – IQ Ads „expresia vizuala a unor zicale romanesti” – Ctrl-D „un proiect de Internet foarte misto” – Metropotam Un album cu pictograme, de 204 pagini si 100 de pictograme.
Un cadou excelent pentru cei dragi, dar si pentru sine, intru amuzament lejer pe o banca de parc sau la metrou, la birou sau in asteptarea dintr-un restaurant.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura QUICKDATA PUBLISHING

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Almanahe.mic: Cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *