Amsterdam

Editura: Linghea
Categorie: Ghiduri si harti turistice, atlase
Produs: Amsterdam
ID produs: 9786068837055

Amsterdam – Descriere

Amsterdam este un oras unic in lume. Este un oras al superlativelor, avand mai multe canale decat Venetia si mai multe poduri decat Parisul. Este si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.
Amatorii de cultura vor fi incantati sa afle ca orasul are peste 50 de muzee, cu teme ce variaza de la istoria artei la istoria canabisului.Incursiune in obiectivele turistice ale zonei: galerii de arta, zeci de canale si multe alteleActivitati: De la „cafenele maronii”, la croaziere pe canale; sunt multe de savurat in timpul liberRecomandari culturale: Maestrii olandezi si mania lalelelor; o mai buna intelegere a traditiilor localeSfaturi utile privind cazarea, mancarea si orientarea, observatii si ghidare avizata in calatorieAflat in partea de vest a Olandei, in apropiere de Marea Nordului, Amsterdam este un oras care merita vizitat. Este suficient de mic incat sa va puteti plimba pe jos, iar stradutele adiacente canalelor sunt atat de inguste, incat nu incap autobuzele pentru turisti, deci nu exista riscul sa treceti rapid pe langa cele mai interesante atractii turistice. Ca sa vedeti Amsterdamul in toata frumusetea sa, trebuie sa simtiti razele soarelui de vara sau, dimpotriva, sa va vedeti aburii respiratiei intr-o dimineata friguroasa de iarna.Daca optati pentru o croaziera pe canale, din vas veti putea admira arhitectura de la nivelul apei, plutind incet, departe de zgomotul lumii moderne.Oferta este atat de generoasa – muzee, galerii de arta, cladiri istorice si case memoriale, incat v-ar lua saptamani intregi sa le vizitati pe toate.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura LINGHEA

Carti din categoria Ghiduri si harti turistice, atlase

One thought on “Amsterdam

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Amsterdam de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *