Andreas, Andrada

Autor: Mircea Daneliuc
Editura: Tracus Arte
Categorie: Fictiune
Produs: Andreas, Andrada
ID produs: 9786066646413

Andreas, Andrada de Mircea Daneliuc – Descriere

Mircea Daneliuc aduce un roman al unei generatii. ,,Andreas, Andrada” nu are termen de comparatie mai potrivit. Sangele lor trage liniile cu o viteza ce n-are nevoie de ispita milei.
Printre atatea curente tineresti, copiii de bani gata se lasa consumati de maruntisurile de care s-ar plictisi in floarea varstei. Personajele cartii, anuntate in titlu ca numele scrise pe un pomelnic, ofilesc in efectul de sera al Capitalei. Libertatea lor in care nu refuza nici o experienta, se dovedeste, la final, o robie.
Adolescentii acestia nerabdatori n-au nici instinct de conservare, nici vointa. Proza lui Mircea Daneliuc le deschide toate cavitatile, cu indiscretia anatomistilor din veacurile indepartate.George Neagoe

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mircea Daneliuc

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Andreas, Andrada de Mircea Daneliuc

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Andreas, Andrada de Mircea Daneliuc? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *