Animale camuflate

Autor: Sam Hutchinson, Sarah Dennis
Editura: Niculescu
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Animale camuflate
ID produs: 9786063802195

Animale camuflate de Sam Hutchinson, Sarah Dennis – Descriere

Dragi copii, fiecare pagina a acestei carti va ofera informatii interesante despre vietatile extraordinare care plutesc, gonesc, se grozavesc sau scormonesc prin habitatul lor natural.De asemenea, veti descoperi numeroase surprize care va vor amuza si va vor testa atentia.Ilustratiile realizate de Sarah Dennis, in stilul hartiei decupate, recreeaza sapte regiuni fascinante ale lumii. Astfel, cartea va ofera ocazia sa deveniti exploratori indrazneti, care descopera animalele ce se ascund in luxuriantele jungle, in nisipurile desertului sau in adancul apelor.Varsta recomandata: 5+

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sam Hutchinson

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Animale camuflate de Sam Hutchinson, Sarah Dennis

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Animale camuflate de Sam Hutchinson? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *