Antologia prozei romanesti politiste si de mistere

Autor: Michael Haulica
Editura: Paralela 45
Categorie: Fictiune
Produs: Antologia prozei romanesti politiste si de mistere
ID produs: 9789734728565

Antologia prozei romanesti politiste si de mistere de Michael Haulica – Descriere

Literatura mistery & thriller, cum e cunoscuta in lumea anglo-saxona (acoperind in acelasi timp si o arie mai larga de subgenuri), a aparut in Romania sub forma romanului de mistere la doar doua decenii dupa ce Europa a fost cucerita de Misterele Parisului, de Eugene Sue (Les mysteres de Paris, 1842 – 1843) si de Misterele Londrei, de Paul Feval (Les Mysteres de Londres, 1844). Probabil influentate de acestea, stiuta fiind educatia francofona a tinerilor romani, in 1862 au aparut doua romane: Misterele din Bucuresti, de I. M.
Bujoreanu (1862, doua volume) si Misterele Bucurestilor, de George Baronzi (1862 – 1864, trei volume).Antologia de fata surprinde literatura politista romaneasca la anul 2018, intr-o evolutie datatoare de sperante, intr-un moment in care tot mai multi autori isi incearca fortele pe acest teritoriu foarte apreciat de cititorii din toata lumea.Michael Haulica

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michael Haulica

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Antologia prozei romanesti politiste si de mistere de Michael Haulica

  1. Este cartea Antologia prozei romanesti politiste si de mistere de Michael Haulica într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *