Anturaju' si alte intamplari

Autor: Calin Dan
Editura: Art Encounters Foundation
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Anturaju’ si alte intamplari
ID produs: 2000000705026

Anturaju’ si alte intamplari de Calin Dan – Descriere

Calin Dan a fost invitat in 2005 de catre Biroul Arhitectului Sef at Olandei sa coordoneze un proiect-pilot de educatie artistica intr-un penitenciar de maxima siguranta din Romania. Proiectui a fost dezvoltat in perioada 2006-2008, rezultand in spectacolut Carne/Cane. Orasul e al nostru, performat de un grup de detinuti si detinute la Teatrul Odeon din Bucuresti.
Interviurile realizate in faza preliminara a proiectutui au fost prezentate in cadrul expozitiel Anturaju’ si alte intaniplari (Muzeut National de Arta Contemporana – MNAC Bucuresti, 2010), impreuna cu filmul Wings for Dogs (Aripi pentru caini), inspirat de acelasi context. Aceasta carte a fost pubticata cu prilejul primei editii a bienalei Timisoara Art Encounters – TAE (octombrie 2015), insotind o prezentare mono-ecran a interviurilor din Anturaju’, in cadrul unei expozitii curatoriate de Nathalie Hoyos si Rainald Schumacher.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Calin Dan

Carti Editura ART ENCOUNTERS FOUNDATION

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Anturaju’ si alte intamplari de Calin Dan

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Anturaju’ si alte intamplari de Calin Dan? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *