1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Yannick Haenel
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Apara-ti coroana
ID produs: 9789734676286

Apara-ti coroana de Yannick Haenel – Descriere

Un barbat scrie un scenariu stufos despre viata lui Herman Melville, dar nici un producator nu e interesat sa-l transforme in film. Intr-o zi cineva ii face rost de numarul de telefon al marelui regizor american Michael Cimino, producatorul celebru al filmelor The Deer Hunter si Heaven’s Gate. Se intilnesc la New York, unde Cimino ii citeste manuscrisul.
Romanul descrie o serie de aventuri rocambolesti desfasurate intre Muzeul Vinatorii si al Naturii, in Paris, Ellis Island, in New York, si Lacul Nemi, in Italia. Trecind dintr-un spatiu intr-altul, o cunoastem pe Isabelle Huppert, dam peste zeita Diana, un dalmatian pe nume Sabbat, un vecin demonic, peste doi mustaciosi suspecti, o studenta la doctorat, o portareasa perfida si un sef de sala foarte agresiv, ce pare o sosie a lui Emmanuel Macron. Povestea incredibila si subtila a romanului Apara-ti coroana, un titlu ca un indemn biblic ce l-a inspirat cindva pe Proust, construieste o punte intre cinema si literatura intr-o maniera incintatoare si totodata patrunzatoare.
Spectacolul vietii noastre ascunde o poveste sacra: romanul lui Yannick Haenel se afla in cautarea ei.„Un roman nebunesc, genial, acaparator, cu o poetica sumbra. Yannick Haenel isi apara propria odisee.” (Le Figaro)„Yannick Haenel scrie ca impins de nevoia unui miracol, cu dorinta de fabulos si chemare pentru sublim.” (Le Journal du Dimanche)„Un roman extraordinar, un creuzet de imagini uluitoare.” (L’Obs)„Scrisa pe muchie de cutit, intr-o tensiune continua, aceasta carte profunda si halucinanta este un adevarat foc de artificii.” (Le Canard Enchaine)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Yannick Haenel

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Apara-ti coroana de Yannick Haenel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *