Ape moarte

Autor: Ann Cleeves
Editura: Crime Scene Press
Categorie: Fictiune
Produs: Ape moarte
ID produs: 9786068959405

Ape moarte de Ann Cleeves – Descriere

Al cincilea volum din seria ShetlandTrupul neinsufletit al ziaristului Jerry Markham e descoperit intr-o barca din Shetland, langa casa de langa port a procuroarei. Tanara detectiva Willow Reeves e chemata din Hebride sa conduca ancheta.Dupa moartea logodnicei sale, inspectorul Jimmy Perez a iesit din sistem, dar noul caz ii trezeste interesul si hotaraste sa se implice in investigatie. Pentru Willow, faptul ca el e de-al locului se dovedeste o binecuvantare – numai un om din insule poate intelege fatada de secrete pe care o construieste aceasta comunitate unita.Cei doi descopera ca Markham isi crease un renume la Londra, unde plecase sa-si urmeze cariera scriitoriceasca.
In Shetland lasase in urma un scandal care implica o fata, Evie Watt, acum logodita cu unul dintre cei mai importanti barbati de pe insula. E limpede ca ziaristul nu avea prieteni in Shetland – de ce s-ar fi intors?Willow si Jimmy ajung curand la Sullom Voe, inima industriei petroliere din Shetland. Intr-o comunitate in care unii tin cu strasnicie de valorile traditionale, aparitia noilor tipuri de energie nu e vazuta mereu cu ochi buni.
Se dovedeste ca, inainte sa moara, Markham descoperise o pista – o pista care, pentru cineva, era indeajuns de importanta incat sa justifice o crima… „Ann Cleeves e in elementul ei in acest peisaj extraordinar cu ferme vechi si terenuri petrolifere moderne – si cu apa, apa peste tot.” – New York Times Book Review„Conflictul dintre cei care cauta sa-si pastreze traditiile si cei care urmaresc ocazii de a pune in aplicare noile tehnologii e subtil ilustrat.” – Publishers Weekly„… un ochi lucid, dar plin de compasiune… o opera politista convingatoare, avandu-l drept protagonist emotionant si original pe detectivul indurerat…” – The Independent„Cleeves da viata insulelor Shetland – simti intepatura sarata a brizei cand citesti romanele din serie. Ape moarte e o noua poveste excelenta.” – Crimesquad

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ann Cleeves

Carti Editura CRIME SCENE PRESS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ape moarte de Ann Cleeves

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *