Autor: Ann Cleeves
Editura: Crime Scene Press
Categorie: Fictiune
Produs: Ape moarte
ID produs: 9786068959405

Ape moarte de Ann Cleeves – Descriere

Al cincilea volum din seria ShetlandTrupul neinsufletit al ziaristului Jerry Markham e descoperit intr-o barca din Shetland, langa casa de langa port a procuroarei. Tanara detectiva Willow Reeves e chemata din Hebride sa conduca ancheta.Dupa moartea logodnicei sale, inspectorul Jimmy Perez a iesit din sistem, dar noul caz ii trezeste interesul si hotaraste sa se implice in investigatie. Pentru Willow, faptul ca el e de-al locului se dovedeste o binecuvantare – numai un om din insule poate intelege fatada de secrete pe care o construieste aceasta comunitate unita.Cei doi descopera ca Markham isi crease un renume la Londra, unde plecase sa-si urmeze cariera scriitoriceasca.
In Shetland lasase in urma un scandal care implica o fata, Evie Watt, acum logodita cu unul dintre cei mai importanti barbati de pe insula. E limpede ca ziaristul nu avea prieteni in Shetland – de ce s-ar fi intors?Willow si Jimmy ajung curand la Sullom Voe, inima industriei petroliere din Shetland. Intr-o comunitate in care unii tin cu strasnicie de valorile traditionale, aparitia noilor tipuri de energie nu e vazuta mereu cu ochi buni.
Se dovedeste ca, inainte sa moara, Markham descoperise o pista – o pista care, pentru cineva, era indeajuns de importanta incat sa justifice o crima… „Ann Cleeves e in elementul ei in acest peisaj extraordinar cu ferme vechi si terenuri petrolifere moderne – si cu apa, apa peste tot.” – New York Times Book Review„Conflictul dintre cei care cauta sa-si pastreze traditiile si cei care urmaresc ocazii de a pune in aplicare noile tehnologii e subtil ilustrat.” – Publishers Weekly„… un ochi lucid, dar plin de compasiune… o opera politista convingatoare, avandu-l drept protagonist emotionant si original pe detectivul indurerat…” – The Independent„Cleeves da viata insulelor Shetland – simti intepatura sarata a brizei cand citesti romanele din serie. Ape moarte e o noua poveste excelenta.” – Crimesquad

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ann Cleeves

Carti Editura CRIME SCENE PRESS

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.