Apus de soare. Viforul. Luceafarul

Autor: Barbu Stefanescu Delavrancea
Editura: Cartex
Categorie: Fictiune
Produs: Apus de soare. Viforul. Luceafarul
ID produs: 9789731047874

Apus de soare. Viforul. Luceafarul de Barbu Stefanescu Delavrancea – Descriere

La acest temperament histrionic prin excelenta, sa adaugam cultul lui Delavrancea pentru muzica simfonica si de opera – mediul in care traia familia scriitorului fiind unul eminamente artistic. Nu e o exagerare a spune ca Delavrancea isi auzea piesele – si nu doar replicile personajelor, ci toate efectele de zgomot (tunete, fulgere) care insotesc momentele dramatice (mai ales in Apus de soare), pentru a intensifica efectul asupra spectatorului. De aceea indicatiile scenice ale autorului ar trebui citite cu mare atentie: pentru ca avem astfel ocazia de a vedea cum gandea Delavrancea insusi – mare actor, ca orice mare orator – aparitiile eroilor, ca si fundalul sonor care sa-i insoteasca.
Sa mai adaugam si certul talent plastic al scriitorului – manuscrisele sale au mereu desene pe margine, spre exemplu. Astfel ca tot Delavrancea era si primul care isi reprezenta mental piesele, fixandu-le in spatiu. Oana Soare

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Barbu Stefanescu Delavrancea

Carti Editura CARTEX

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Apus de soare. Viforul. Luceafarul de Barbu Stefanescu Delavrancea

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Apus de soare. Viforul. Luceafarul de Barbu Stefanescu Delavrancea? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *