Arborele vesnic

Autor: Marie Lu
Editura: Pandora M
Categorie: Fictiune
Produs: Arborele vesnic
ID produs: 9786069781944

Arborele vesnic de Marie Lu – Descriere

Odinioara, Conor, Abeke, Meilin si Rollan au fost niste copii obisnuiti. Apoi si-au descoperit spiritele-animale – parteneri intelepti si puternici, care le-au daruit puteri uimitoare… si o responsabilitate legendara.Impreuna, cei patru au cutreierat Erdasul, pregatiti sa impiedice un dusman nemilos. Impreuna au ras si au luptat.
Au depasit provocari si au pierdut prieteni. Unii s-au pierdut chiar si pe ei insisi.Acum, aceasta calatorie se apropie de sfarsit. Cei patru trebuie sa ajunga intr-un loc uitat de timp si sa infrunte un inamic stravechi, pe cale de a fi eliberat.
Au o singura sansa sa-l opreasca… altfel, lumea intreaga se va narui.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marie Lu

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Arborele vesnic de Marie Lu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Arborele vesnic de Marie Lu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *