Aripi de roua

Autor: Petre Craciun
Editura: Zorio
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Aripi de roua
ID produs: 9786068759272

Aripi de roua de Petre Craciun – Descriere

Antologia Aripi de roua aduna creatia poetica pentru copii a scriitorului Petre Craciun. Sunt 181 de poeme scrise incepand cu anul 1990, cuprinse in volumele Taina ghemului de ata (2011), Cruciada pisicilor (2012), Primul zbor (2014), Imparatul-copil (2015) sau Ghiozdanul cu poezii (2016).Au fost adaugate 40 de poezii inedite, printre care si basmul in versuri Tara Adevarului si Imparatul-Minciuna, o constructie poetica ampla, de 105 strofe, care dezvolta versiunea in proza, cu acelasi nume, aparuta in volumul Basme (Editura Zorio, 2013). Basmul a fost inregistrat in versiune audio de catre poeta Natalia Pintea, din Chisinau.Aripi de roua apare la un an dupa ce Editura Zorio a propus cititorilor volumul Cartea Basmelor, care contine 50 de basme ale aceluiasi scriitor.
A fost considerata una dintre putinele antologii de basme culte, apartinand unui singur autor contemporan, publicate in ultimul secol.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Petre Craciun

Carti Editura ZORIO

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Aripi de roua de Petre Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *