Arta ca terapie

Autor: Alain de Botton, John Armstrong
Editura: Vellant
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Arta ca terapie
ID produs: 9786069800355

Arta ca terapie de Alain de Botton, John Armstrong – Descriere

Dupa succesul editiei hardcover, cartea „Arta ca terapie” este acum disponibila intr-un format mai prietenos, pastrand calitatea grafica, pentru a fi usor de savurat oriunde. Adesea provocatoare, de multe ori amuzanta, dar de fiecare data pe gustul tuturor, ne propune o noua perspectiva asupra operelor de arta, sugerandu-ne faptul ca arta poate fi utila, relevanta si terapeutica. Prin exemple practice, Alain de Botton ne arata ca anumite aspecte ale marilor opere de arta detin indicii despre cum sa facem fata tensiunilor si confuziilor specifice lumii moderne, in capitole, care ne vorbesc despre dragoste, natura, bani si politica.
„Arta ca terapie este un manifest pentru imbunatatirea muzeelor de arta… Arta ca terapie este… minunat de bine scrisa…
si plina de picturi si sculpturi care impreuna cu explicatiile aferente pot functiona intr-un mod terapeutic.“ — THE NEW YORKER „O carte care pune toate intrebarile care-mi treceau prin minte atunci cand vizitam Tate Modern. Arta ca terapie vorbeste mintii in toate punctele esentiale.“ — VANITY FAIR ON ART ,,Alain de Botton deschide o usa si face ceea ce arta uita sa faca adesea: sa ne simtim proaspeti in fata operelor de arta. Sper ca multi dintre cititori sa acceseze aceasta usa.“ — THE TIMES „Dupa ce am citit Arta ca terapie, multe dintre picturile pe care le-am admirat le-am vazut cu alti ochi.
Sincer, aceasta carte este o bijuterie.“ — Gwyneth Paltrow, goop.com Despre autori ALAIN DE BOTTON este autorul a numeroase bestselleruri internationale, precum Consolarile filozofiei (2000), Cum iti poate schimba viata Proust (1997), Arhitectura fericirii (2006) sau Religia pentru atei (2012). In 2008, fondeaza la Londra The School of Life, o organizatie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris si Amsterdam – un tip alternativ de educatie, axat pe experientele vietii de zi cu zi. In 2009, a fondat Living Architecture, o initiativa sociala care revolutioneaza ideea de spatiu de vacanta, incurajand totodata arhitectura contemporana.
JOHN ARMSTRONG este un filozof si teoretician al artei britanic stabilit in Australia unde preda la Universitatea din Melbourne. In lucrarile sale trateaza teme precum civilizatia, frumusetea sau arta: The Intimate Philosophy of Art (2000), Conditions of Love (2002) si In Search of Civilisation (2009)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alain de Botton

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Arta ca terapie de Alain de Botton, John Armstrong

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Arta ca terapie de Alain de Botton? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *