1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Editura: Stylished
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Arta de a trai frumos
ID produs: 9786069017821

Arta de a trai frumos – Descriere

„Arta de a trai frumos” isi propune sa indice modul adecvat in care omul trebuie sa gandeasca, precum si imaginile benefice care trebuie cultivate cu perseverenta in minte, pentru a crea si transforma cu adevarat propriul destin. Toate acestea pot deveni perfect posibile in virtutea faptului ca omul devine ceea ce gandeste. Aceasta carte ne ajuta sa realizam ca intotdeauna alegerea sta in noi.
De noi depinde daca ne lasam acaparati de greutatile vietii sau putem trece peste ele traind o stare de trezire spirituala. „Arta de a trai frumos” prezinta miracolul prin care traumele si suferinta psihologica pot da nastere unei transformari spirituale. In „Arta de a trai frumos” am gasit raspunsurile pe care le cautam pentru a trai frumos! Nu e usor…
intr-adevar, adeseori se dovedeste a fi greu, dar totul e incarcat de speranta si victorie.Prof. Psiholog Ani Casarica

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.