Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

Autor: Sanda Ştefan
Editura: Dharana
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa
ID produs: 9789738975545

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa de Sanda Ştefan – Descriere

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa Valeriu Popa n-a fost numai un vindecator al corpului, ci si unul al sufletului si al spiritului. Patrundea cu exactitate uluitoare in trecutul, prezentul si viitorul celui pe care il examina in cele mai ascunse unghere ale sufletului, facandu-l pe acesta sa-si constientizeze problemele si cauzele lor, declansand… „Poate sunteti grav bolnavi, fara sperante de vindecare pe cale medicala sau poare fara bani pentru a plati costisitoarele tratamente, deznadajduiti, speriati, neputinciosi in fata greutatilor vietii – ingenuncheati de propriile greseli comise din lipsa de credinta.
Ei, da, pentru acesti oameni, cartea aceasta va fi o mana cereasca. Dar, tineti minte, intre carte si autor exisra o legarura tainica; ei sunt o echipa prin care aveti sansa autovindecarii. Sandei Stefan i s-a dar acest har de a pune in aplicare arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa.
Daca v-o veti insusi, veti primi sansa redobandirii sanatatii si mai ales a credintei in Dumnezeu.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sanda Ştefan

Carti Editura DHARANA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa de Sanda Ştefan

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa de Sanda Ştefan? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *