Asa ne-am vorbit mereu

Autor: Cristian Vlad Radu
Editura: frACTalia
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Asa ne-am vorbit mereu
ID produs: 9786069028056

Asa ne-am vorbit mereu de Cristian Vlad Radu – Descriere

Nascut in Bucuresti in ‘94, acum e in primul an spre un PhD in World-Literature si interpretarea acesteia la Universitatea din Warwick. A facut si un MA in World-Literature si inca trei ani inainte de Literatura Comparata la aceeasi Universitate; are chiar si diplomele sa o dovedeasca! Articole academice nu a publicat inca, dar a scris poezii in diverse gazete studentesti de o relevanta variabila, deseori nula, deseori plina. A mai citit si la oameni pe ici-colo.
S-a considerat mereu mai degraba poet decat intelectual, dar ramane totusi fascinat de spatiul dintre cele doua constante ale vietii: geneza si moartea.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cristian Vlad Radu

Carti Editura FRACTALIA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Asa ne-am vorbit mereu de Cristian Vlad Radu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Asa ne-am vorbit mereu de Cristian Vlad Radu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *