Astronautul din Boemia

Autor: Jaroslav Kalfar
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Astronautul din Boemia
ID produs: 9786064003201

Astronautul din Boemia de Jaroslav Kalfar – Descriere

“Cel mai bun debut.” – Wall Street JournalO odisee intergalactica despre iubire, ambitie si descoperirea propriei identitatiOrfan de mic, crescut intr-un sat din Cehia de bunicii sai iubitori, Jakub Prochazka devine dintr-un cercetator modest primul astronaut al tarii. Cand o misiune periculoasa catre Venus ii ofera atat sansa de a fi erou, asa cum si-a dorit dintotdeauna, cat si un mijloc de a ispasi pacatele tatalui sau, fost informator comunist, Jakub se aventureaza curajos in necunoscut, lasand-o in urma pe Lenka, sotia si prietena lui cea mai buna.Singur in spatiu, Jakub traieste aventuri paradoxale si se imprieteneste cu o fiinta extraterestra absolut neobisnuita – reala sau imaginara? – cu care poarta discutii filosofice despre arta si iubire.Va mai reusi oare Jakub sa revina in siguranta la viata pe care a lasat-o in urma, pe Pamant?“Ai senzatia ca un episod din Star Trek a aterizat in Gluma lui Milan Kundera.” – The GuardianFinalist la Center for Fiction’s First Novel Prize 2017New York Times Book Review Editors’ Choice“Este mai mult decat un roman SF alert si nebunesc… Kalfar are o minte atat de ingenioasa si atatea idei de explorat, iar scriitura lui e vie si sarcastica! O voce foarte distincta, imposibil de confundat.
Un debut de o imaginatie frenetica, plin de vitalitate si originalitate.” – New York Times“Convingator, ingenios si impresionant, romanul aduce in discutie felul in care ne lasam amprenta asupra istoriei. Dar adevarata sa misiune este de a demonstra ce ne defineste ca oameni – legatura profunda cu ceilalti.” – San Francisco ChronicleJaroslav Kalfar s-a nascut cu un an inainte de Revolutia de Catifea din Praga. La 15 ani a emigrat in Statele Unite si a invatat limba engleza din carti si desene animate.
Detine un Masterat in Arte Frumoase de la New York University, unde a beneficiat de o bursa Goldwater si a fost nominalizat la E.L. Doctorow Prize. I s-a acordat National Endowment for the Arts Creative Writing Fellowship 2018.
Locuieste in Brooklyn.Astronautul din Boemia este romanul sau de debut.“Cu toata stranietatea spatiului cosmic, ceea ce impresioneaza in acest roman neobisnuit, melancolic, este nostalgia eroului dupa locul de unde a plecat si unde s-ar putea sa nu se mai intoarca niciodata.” – New York Times Book Review

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jaroslav Kalfar

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Astronautul din Boemia de Jaroslav Kalfar

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Astronautul din Boemia de Jaroslav Kalfar? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *