Atinge imposibilul

Autor: Greg Whyte
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Atinge imposibilul
ID produs: 9786063800481

Atinge imposibilul de Greg Whyte – Descriere

„Cu totii simtim nevoia de a obtine imposibilul. ii vedem pe ceilalti din jurul nostru cum fac lucruri incredibile si ne intrebam daca le-am putea face si noi. Si da, putem.
Toti avem capacitatea de a obtine succesul in toate provocarile vietii, fie ca este vorba despre slabit, afaceri sau escaladarea unui munte. insa succesul nu se obtine atat de usor. O abordare structurata si o atentie deosebita la detalii vor optimiza sansele de a face ca imposibilul sa devina posibil.in aceasta carte, va voi impartasi experienta mea in domeniu, bazandu-ma pe cele optsprezece provocari din programele Comic Relief si Sport Relief, prin care am ajutat la obtinerea a 33 de milioane de lire sterline in scopuri caritabile – de la antrenarea unor celebritati precum David Walliams, care a inotat de-a lungul Tamisei, John Bishop si saptamana sa de iad si Davina McCall, care a incheiat cu succes ultratriatlonul de 500 de mile, pana la bolnavi de cancer sau un paraplegic care au trecut inot Canalul Manecii si pana la cel mai in varsta barbat care a alergat in Maratonul Polului Nord.
Fiecare dintre noi poate obtine lucruri extraordinare.”Prof. GREG WHYTE„Daca Greg ma poate inspira pe mine sa obtin imposibilul, te poate in¬spira si pe tine.”DAVID WALLIAMS„Cand Greg crede in tine, este imposibil ca tu sa nu ai incredere in tine si sa nu iti gasesti resurse de existenta carora nu stiai.”JOHN BISHOP„Cuvintele nu pot exprima ce simt pentru Greg. El mi-a fost cel mai bun mentor pe care l-am avut vreodata.”DAVINA McCALL

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Greg Whyte

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Atinge imposibilul de Greg Whyte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *