1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4
Editura: Madragora
Produs: Aurora – Carte + Blu Ray Disc
ID produs: 705632726860

Aurora – Carte + Blu Ray Disc – Descriere

Tiparita intr-un tiraj limitat denumai 300 de exemplare unice inseriate, editia de colectie cuprinde filmul in format Blu-ray (cu subtitluri in engleza si franceza), insotit de un interviu realizat de Mihnea Maruta, cu versiunea in limba engleza, precum si de o selectie de 48 de fotografii, facute de Sorin Nainer pe set-ul de la filmarile pentru „Aurora”. Blu-ray-ul include o secventa inedita, care nu a fost inclusa in montajul initial. Ca toate editiile de colectie ale regizorului Cristi Puiu, si aceasta va fi una deosebita – fiecare exemplar va contine 8 fotograme unice si originale din pelicula filmului de 35 mm.
„Aurora“ este unul dintre cele mai importante si ambitioase proiecte ale lui Cristi Puiu. Pelicula a avut premiera mondiala in 2010 la Festivalul International de Film de la Cannes, sectiunea Un Certain Regard, iar in Romania in februarie 2011.„Puiu’s performance is pitch perfect.”, Jay Weissberg, VARIETY„Aurora is a stunning accomplishment.”, New Empress Magazine„In many ways a work of genius…”, Kate Muir, THE TIMES„A slow-burning TOUR DE FORCE”, Manohla Dargis, The New York Times

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura MADRAGORA

Carti din categoria

One thought on “Aurora – Carte + Blu Ray Disc

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Aurora – Carte + Blu Ray Disc de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *