Aventuri matematice in Egiptul Antic - clasa a II-a

Autor: Corina Andrei, ​Balan Constanta
Editura: Corint
Categorie: Clasa a II-a
Produs: Aventuri matematice in Egiptul Antic – clasa a II-a
ID produs: 9786067934229

Aventuri matematice in Egiptul Antic – clasa a II-a de Corina Andrei, ​Balan Constanta – Descriere

Orice copil face primii pasi spre matematica cu ajutorul cifrelor, apoi al numerelor si al calculelor simple, care sunt legate de joaca si de fascinatia copilariei pentru descoperiri. Din pacate, scoala nu reuseste intotdeauna sa continue acest mod de abordare, desi matematica are marele avantaj ca e in permanenta, cel putin in clasele primare, o joaca atragatoare pentru copii.Aventuri matematice in Egiptul antic este un caiet cu povesti si matematica, in care imaginaia celor povestite se imbina cu bucuria de a gandi matematic. E un auxiliar inovator, util in relatia parinte–copil si in aceea profesor–elev.
In acelasi timp, reprezinta un material foarte potrivit pentru after school, indispensabil celor care pornesc pe calea initierii in muzica gandirii, matematica.Radu GologanPresedintele Societatii de Stiinte Matematice din RomaniaLucrarea este elaborata de colectivul de autoare care a castigat concursul de manuale organizat de MEN in anul 2018, pentru Matematica si explorarea mediului pentru clasa I si Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Corina Andrei

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Clasa a II-a

One thought on “Aventuri matematice in Egiptul Antic – clasa a II-a de Corina Andrei, ​Balan Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *