1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Adrian Barbu, Alexandra Abagiu
Editura: Curtea Veche
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea 1
ID produs: 9786064401045

Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea 1 de Adrian Barbu, Alexandra Abagiu – Descriere

E curajos, e nazdravan, e talentat, e prietenos si se dovedeste intotdeauna de ajutor la greu – el este faimosul ursulet polar FRAM, prietenul copiilor si al tuturor vietuitoarelor de pe Pamant!Porniti la drum plini de veselie, pe urmele… labutelor lui, intr-o calatorie minunata de la Polul Nord pana in lumea oamenilor, ba chiar pana la capatul lumii. Explorati tinuturi magice, faceticunostinta cu tot felul de fiinte dragalase sau ciudate, distrati-va la spectacole de circ extraordinare, plimbati-va pe marile inghetate ale planetei noastre.Va va amuza sa urmariti peripetiile acestui ursulet poznas, iar succesele lui va vor umple de bucurie.
Si tineti minte, dragi copii, ce va indeamna Fram: oriunde veti merge, fiti siguri ca toate drumurile voastre duc mereu INAINTE!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adrian Barbu

Carti Editura CURTEA VECHE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Aventurile lui Fram, ursul polar. Cartea 1 de Adrian Barbu, Alexandra Abagiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *