Aventurile unei fete de la oras

Autor: Meredith Wild
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Aventurile unei fete de la oras
ID produs: 9786064005021

Aventurile unei fete de la oras de Meredith Wild – Descriere

ROMAN DIN SERIA MISADVENTURESProaspat divortata de unul dintre potentatii de la Hollywood, Madison Atwood are nevoie de o escapada. Cu reporterii de senzational pe urmele ei, Madison evadeaza intr-o statiune izolata din nordul Californiei.Luke Dawson traieste retras. Cand da peste o femeie frumoasa care se scalda in raul de pe proprietatea lui, nu se poate abtine sa n-o priveasca.
Ea ii atrage atentia, dar e o fata de la oras – o capcana superba, care-i tulbura linistea.Madison vrea sa se simta din nou dorita, iar lui Luke ii lipseste atingerea unei femei. Atractia este mare, dar ei sunt foarte diferiti. Poate oare Luke sa se desparta de singura femeie care l-a facut sa aiba din nou sentimente? Si poate oare Madison sa-l lase in urma pe barbatul care a dat un nou sens vietii sale?„In ochi i se citeste o pofta nestavilita, in timp ce-mi sopteste numele.
Isi trece palmele batatorite peste pielea mea, arzandu-mi carnea. Nu sunt capabila sa-mi controlez vocea, iar gemetele mele cresc in intensitate la fiecare miscare de-a lui.”Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times si USA Today. Alaturi de celebra serie Hacker, a scris seriile de mare succes Bridge si Misadventures.Locuieste pe coasta Floridei, impreuna cu sotul si cei trei copii.
Spune despre sine ca este dependenta de tehnologie, ca-i place whisky-ul si e o romantica incurabila.De aceeasi autoare, la Editura Trei au aparut primele patru romane din seria Hacker: Legatura fragila, Pasiune ametitoare, Atractie fatala si Intalnire periculoasa. Chelle Bliss a publicat peste 25 de carti, incluse pe listele de bestseller USA Today si Wall Street Journal.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Meredith Wild

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Aventurile unei fete de la oras de Meredith Wild

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *