Baiatul cel nou

Autor: Tracy Chevalier
Editura: Humanitas Fiction
Categorie: Fictiune
Produs: Baiatul cel nou
ID produs: 9786067793710

Baiatul cel nou de Tracy Chevalier – Descriere

Traducere si note de Vali FlorescuTracy Chevalier transpune Othello la inceputul anilor 1970, intr-o scoala dintr-o suburbie a Washingtonului, unde pana la ora pranzului pustii bat mingea, sar coarda, se indragostesc cu repeziciune si tot la fel de usor isi insusesc prejudecatile parintilor si profesorilor lor. Interpretarea concisa si electrizanta semnata de Tracy Chevalier pune in lumina consecintele rasismului, geloziei si fricii.Viata unui elev nou-venit nu e niciodata simpla. Dar daca pielea lui are alta culoare decat cea a colegilor sai, lucrurile devin si mai complicate.
Osei Kokote, fiul de 11 ani al unui diplomat din Ghana sosit la Washington, are noroc: Dee, una dintre cele mai frumoase fete, il simpatizeaza imediat. Ian nu vede cu ochi buni sentimentul spontan care se naste intre cei doi si nici faptul ca Osei exceleaza la sport, punandu-i astfel in pericol statutul de stapan absolut al curtii scolii, adjudecat pe parcursul anilor prin agresivitate, santaj si intimidare. Cu o abilitate psihologica uimitoare, el incepe sa teasa itele unei intrigi prin care ii manipuleaza pe toti ceilalti.
Pana la sfarsitul zilei, vietile protagonistilor – elevi si profesori deopotriva – se vor schimba pentru totdeauna.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tracy Chevalier

Carti Editura HUMANITAS FICTION

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Baiatul cel nou de Tracy Chevalier

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Baiatul cel nou de Tracy Chevalier? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *