Balenciaga

Autor: Mary Blume
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Balenciaga
ID produs: 9786068977072

Balenciaga de Mary Blume – Descriere

„BALENCIAGA, MAESTRUL NOSTRU, AL TUTUROR.”CHRISTIAN DIORDiscretie calculata, amestec abil de istorie, reportaj si culise rafinate: cea mai inteligenta, entuziasta si vibranta biografie din fashion a celui mai enigmatic designer. Atat de enigmatic, incat jurnalistii francezi se intrebau daca exista cu adevarat.Discret si revelatoriu, acesta este portretul, pana azi necunoscut, al designerului a carui viziune a transformat industria fashion.”Prima biografie intima, entuziasta si ardenta a enigmaticului designer Blume, fost jurnalist cultural la International Herald Tribune, scrie cu inteligenta si aplomb; a fost ea insasi client Balenciaga, o realitate care, in mod evident, i-a modelat perspectiva laudativa si revelatoare pe care le-o propune cititorilor.Publishers WeeklyA existat o singura femeie care l-a cunoscut, si inca foarte bine: prima persoana pe care Balenciaga a angajat-o cand si-a deschis Casa de Couture din Paris (Casa care, la momentul acela, era mobilata doar cu o masa si cu un singur taburet), adica Florette Chelot. Florette a devenit vendeuza de top a Casei, dar si consilier in materie de vanzari.
Ea a fost femeia din spatele misteriosului Balenciaga.”Daca o femeie venea imbracata intr-o rochie Balenciaga, nicio alta femeie din jurul ei nu mai exista.”DIANA VREELAND

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mary Blume

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Balenciaga de Mary Blume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *