Berlin - incepe calatoria

Editura: Linghea
Categorie: Ghiduri si harti turistice, atlase
Produs: Berlin – incepe calatoria
ID produs: 9786068837642

Berlin – incepe calatoria – Descriere

Nu exista al oras care sa invoce istoria recenta a Europei mai bine decat o face Berlinul. Aproape oriunde te-ai uita, iti vin in minte evenimentele dramatice ale secolului XX, pentru ca Berlinul este un oras care isi asuma trecutul, cu bune si cu rele, prin muzeele, memorialele si cladirile sale istorice.Incursiune in obiectivele turistice ale Berlinului: catedrale, palate, monumente si multe alteleActivitati: De la magazinele stilate la legendara viata de noapte; sunt multe de savurat in timpul liberRecomandari culturale: Al Treilea Reich, Filarmonica din Berlin si cabaretele: o mai buna intelegere a traditiilor localeSfaturi utile: Cazare, mancare si orientare; observatii si ghidare avizata in calatorie

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura LINGHEA

Carti din categoria Ghiduri si harti turistice, atlase

One thought on “Berlin – incepe calatoria

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Berlin – incepe calatoria de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *