Bicicleta fermecata

Autor: Mihaela Cosescu
Editura: Asociatia Crestem Oameni
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Bicicleta fermecata
ID produs: 9786069415832

Bicicleta fermecata de Mihaela Cosescu – Descriere

Bicicleta fermecata este o carte despre vise, despre munca, despre viata bunicilor si a strabunicilor nostri, despre puterea gesturilor mici. Este povestea unei fetite de 4 ani care locuieste intr-un sat indepartat din Romania si care intr-o zi gaseste o carte postala cu o bicicleta. Din acel moment, Zamfira viseaza la o bicicleta cu care sa calatoreasca si ajunge sa munceasca foarte mult pentru a-si cumpara una.
Va invitam sa descoperiti bicicleta fermecata a Zamfirei si calatoria ei fantastica.Cateva testimoniale despre poveste:Bicicleta fermecata a Mihaelei Cosescu m-a facut sa privesc cu ochi noi si plini de uimire acest stravechi vehicul al viitorului, precum si ciorapii de lana impletiti in casa…Florin BicanM-au fermecat povestea Mihaelei Cosescu si ilustratiile inspirate si incantatoare ale Andreei Chiornita. O carte scrisa de mana, despre trecut, prezent si viitor. O calatorie prin satul colorat mitic romanesc si prin sufletul viu al unei femei generoase care nu inceteaza sa viseze.
Culoare, viata si bunatate pentru bucuria celor mici si nu numai!Valerie Ciolos-VilleminCartea Mihaelei este o ilustrare plina de iubire a faptului ca nu e niciodata prea tarziu sa iti implinesti visurile, daca faci bine si muncesti mult pentru ele. Sper ca, in urma cartii, tot mai multe bunici sa primeasca ceea ce au visat o viata intreaga. Tu ti-ai intrebat mama sau bunica despre visele ei din copilarie? Poate nu e prea tarziu!Alina Kasprovshi, fondatoare Fundatia Comunitara Bucuresti„Bicicleta fermecata” iti descuie mai intai usile in spatele carora stau amintirile nepretuite ale bunicilor blande si indemanatice si iti readuc mirosul de paine rumenita in cuptor.
Apoi incepi sa te regasesti in Zamfira si stii ca niciun efort nu e prea mare pentru „Bicicleta” ta.Madalina Coza, directoarea Centrului Romano-Danez pentru Educatie IntegrataAm citit „Bicicleta fermecata” ca si cum as fi fost sub efectul unei vraji, dar am decodat-o in cel mai pragmatic mod. Povestea este despre resurse, planificare, asteptari si… miracole. Este o poveste deopotriva pentru copii si adulti.
Daca ar fi sa asez aceasta carte pe rafturile unei biblioteci, as incadra-o la literatura pentru copii, dar si pe raftul dedicat cartilor de dezvoltare personala.Mihaela Savu, Idea Bank

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mihaela Cosescu

Carti Editura ASOCIATIA CRESTEM OAMENI

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Bicicleta fermecata de Mihaela Cosescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *