Autor: Silvia Olteanu, Iuliana Tanur, Corina Kodjibashija
Editura: Corint
Categorie: Clasa a VII-a
Produs: Biologie. Teste. Activitati practice. Experimente, Clasa a VII-a
ID produs: 9786067936742

Biologie. Teste. Activitati practice. Experimente, Clasa a VII-a de Silvia Olteanu, Iuliana Tanur, Corina Kodjibashija – Descriere

Biologie. Teste. Activitati practice.
Experimente. Jocuri. Scheme si planse recapitulative – clasa a VII-a este un auxiliar pentru lucrul la clasa, dar si un indrumar in pregatirea elevilor de gimnaziu in vederea participarii la concursurile si olimpiadele scolare de profi l, printr-o abordare atractiva si interactiva.Lucrarea va propune o serie de teste concepute in conformitate cu noua programa scolara de biologie.
Acestea contin itemi variati, cu ilustratii corespunzatoare necesare atat pentru recunoasterea structurilor anatomice, cat si pentru realizarea unor conexiuni intre informatiile acumulate in timpul studiului la scoala si acasa.Testele, activitatile practice si experimentele, jocurile, schemele si plansele recapitulative sunt accesibile si variate, constituind un instrument valoros, la indemana elevilor si a cadrelor didactice, in vederea consolidarii cunostintelor de biologie intr-un mod util si placut.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Silvia Olteanu

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Clasa a VII-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.