Bluff - Cacealmaua bancilor centrale si criza economica

Autor: Anjum Hoda
Editura: RAO
Categorie: Business si economie
Produs: Bluff – Cacealmaua bancilor centrale si criza economica
ID produs: 9786060060017

Bluff – Cacealmaua bancilor centrale si criza economica de Anjum Hoda – Descriere

O teorie oportuna si provocatoare care isi propune sa demaste cauzaprincipala a crizelor financiare recurente din ultimii douazeci de ani. Explicatia oficiala si larg acceptata a crizei economice globale din 2007-2009 sustine ca bancile centrale ne-au salvat din haosul provocat de lacomia Wall Streetului. Cu siguranta bancile centrale au stins incendiul crizei, dar este posibil ca tot ele sa fi pus focul de la bun inceput?Banca Angliei si Sistemul Federal de Rezerve al SUA au folosit momeala ratelor scazute ale dobanzii cuplate cu batul inflatiei in misiunea lor de a impulsiona cresterea economica.
Bluff dezvaluie cum aceasta tactica a esuat si, in schimb, a dus la un amestec nesanatos de datorii, boomuri succesive pe pietele imobiliare si de capital, in timp ce salariile stagnau.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Anjum Hoda

Carti Editura RAO

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Bluff – Cacealmaua bancilor centrale si criza economica de Anjum Hoda

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Bluff – Cacealmaua bancilor centrale si criza economica de Anjum Hoda? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *