Brida

Autor: Paulo Coelho
Editura: Humanitas Fiction
Categorie: Fictiune
Produs: Brida
ID produs: 9786067793819

Brida de Paulo Coelho – Descriere

O poveste emotionanta despre iubire, mister si curajBrida este o tanara care crede ca exista o punte intre vizibil si invizibil. In cautarile ei, intalneste un intelept care o invata sa-si infranga temerile si o femeie care o invata sa danseze ascultand muzica tainica a lumii. Amandoi vad ca ea are un Dar, insa stiu ca acest Dar capata valoare numai daca Brida ajunge sa-l descopere de una singura.„In Brida, cel de-al treilea roman al meu, pe care l-am scris imediat dupa Alchimistul, spun povestea unei tinere femei atrase de vrajitorie si de experiente provenind din traditii magice diferite.
Explorez multe teme care imi sunt dragi, cum ar fi Marea Mama, religiile pagane si perceptiile dragostei.“ (Paulo COELHO)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Paulo Coelho

Carti Editura HUMANITAS FICTION

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Brida de Paulo Coelho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *